• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Духовно-моральний розвиток дошкільників

Духовно-моральний розвиток дошкільників

2017-02-24

«Без пам'яті немає традицій, без традиції немає виховання,без виховання немає культури, без культури немає духовності,без духовності немає особистості, без особистості немає народу!»

В дошкільному навчальному закладі № 8 «Волошка», згідно річного плану роботи, 21 лютого відбулося чергове засідання педагогічної ради на тему «Формування духовно-моральних цінностей через мистецтво» Мета засідання: підвищення професійного рівня педагогів з даного питання.

Духовно-моральне виховання - одна з найактуальніших і найскладніших проблем, яка повинна вирішуватися сьогодні усіма, хто має відношення до дітей. Те, що ми закладемо в душу дитини зараз, проявиться пізніше, стане його і нашим життям. Сьогодні ми говоримо про необхідність відродження в суспільстві духовності та культури, що безпосередньо пов'язано з розвитком і вихованням дитини .

У дитинстві засвоєння соціальних норм відбувається порівняно легко. Чим молодша дитина, тим більший вплив можна надати на його почуття і поведінку. Усвідомлення критеріїв моралі відбувається набагато пізніше, ніж формуються моральні почуття та алгоритм соціального поведінки./Files/images/kx0kHLPXPKQ.jpg/Files/images/mgt7HaooKno.jpg/Files/images/l04AmSxwJos.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 364

Коментарi